Glenn Berkers Greenlife Adventure
Houtbewerking-Dagbesteding
Glenn2.jpg

Opleiding en Ervaring

In 2013 ben ik gestart met de opleiding Veiligheid en Vakmanschap niveau 3. Hier heb ik veel geleerd over leidinggeven aan groepen onder verschillende omstandigheden.

 

Na het afronden van deze opleiding is mijn interesse in het 'outdoor leven' vergroot, en ben ik gestart met de opleiding Opzichter/uitvoerder Groene Ruimte niveau 4, waarvoor ik in 2018 ben geslaagd.

 

Momenteel volg ik de deeltijdopleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen, niveau 3.

 

Tijdens mijn stages heb ik gewerkt in de sociaal- maatschappelijke zorgverlening. De combinatie natuur en zorg is vanaf dat moment mijn passie geworden.

 

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met motorrijden, gitaar spelen en bezig zijn in de buitenlucht. Ik hou van reizen, wandelen en kamperen. 

 

In 2018 heb ik tijdens een backpack reis van 3 maanden de berggebieden van Montana USA doorkruist en daarbij een schat aan ervaring opgedaan op het gebied van survival en bushcraft.

 

Mijn doel met Greenlife Adventure is de combinatie van natuur en zorg op de meest leuke en leerzame manier in de praktijk uit te oefenen.

Over Greenlife

Adventure

Een jong en dynamisch bedrijf dat onder de bezielende leiding van Glenn Berkers opereert op het gebied van bos- en landschapsbeheer.

 

Greenlife Adventure is inzetbaar voor diverse werkzaamheden in het groen. Daar waar mogelijk, worden hier ook deelnemers met een lichte beperking bij betrokken, die onder onze begeleiding een dagbestedingsprogramma volgen.

 

Dit kunnen jongeren zijn, maar ook volwassenen die behoefte hebben aan structuur, dagritme en werkervaring.

 

Hiernaast bestaat de mogelijkheid om een creatief en ontwikkelingsgericht programma te volgen, waarbij verschillende producten uit hout vervaardigd worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: houten schalen, eenvoudige tuinbankjes of een rustieke eettafel.

 

We verzorgen ook outdoor activiteiten. Bijvoorbeeld gezond en lekker koken boven een zelfgemaakt kampvuur. Samen koken, eten en werken in een natuurlijke omgeving!

Glenn Berkers Greenlife Adventure

Over 

Glenn

Hoi! Ik ben Glenn Berkers, geboren en getogen in het kleine dorpje Koningslust en al van jongs af aan geïnteresseerd in natuur en actief bezig zijn in de buitenlucht.